Wie is Bas Baas

Bas, de jongen die groot is geworden door de video’s die hij samen met Enzo Knol heeft gemaakt. Maar Wie is Bas Baas eigenlijk? Zijn echte naam is Bas Gaasbeek. Geboren in het jaar 1993.

Nadat Bas Baas vele jaren in de video’s heeft gezeten van Enzo Knol heeft hij besloten om zijn eigen weg te gaan. Het verhaal gaat dat Bas Baas en Enzo Knol Ruzie hebben gehad. Echter is dit nooit officieel naar buiten gekomen.

Wie is Bas Baas

Eigen YouTube Kanaal

Inmiddels heeft Bas Baas zijn eigen YouTube kanaal die snel groeit en maakt hij daar zelf content op. (Inmiddels is hij alweer gestopt met het uploaden van video’s op zijn eigen YouTube kanaal). Wellicht upload hij in de toekomst weer video’s. De reden dat hij gestopt is met het maken van zijn eigen YouTube content is onbekend.

Bas Baas ruzie

Het verhaal gaat rond dat Bas Baas en Enzo Knol met ruzie uit elkaar zijn gegaan. Bas was ineens niet meer te zien in de video’s van Knol. Bas Baas heeft in April 2020 gereageerd in een Instagram Story op het verhaal. Hij bracht naar buiten dat “Allebei hebben we besloten om onze eigen ding te doen. Ik ga lekker mijn eigen ding doen, Enzo gaat lekker zijn eigen ding doen.”.

Eerder heeft Enzo Knol al een keer een antwoord gegeven op dit verhaal. Hij gaf aan dat Bas meer tijd met zijn vriendin wil doorbrengen als reden van zijn ‘verdwijning’. Deze twee verhalen komen totaal niet met elkaar over een.

Social Media Bas Baas

Instagram
YouTube

Wie is Bas Baas uitgelegd

Hierboven hebben we alle informatie gegeven die bekend is over deze Influencer. Mocht er binnenkort nog meer info over komen update we deze pagina. Zodat jij als eerste alle informatie hebt over wie bas baas is!