Wie is Giel De Winter

De Oprichter van het één a grootste YouTube kanaal van Nederland Stuk TV, maar wie is Giel de Winter eigenlijk?

Wie is Giel De Winter
Bron: Instagram @Giel

Begin van Giel de Winter

Giel de winter is geboren op 26-04-1990 in Nijmegen. In september 2012 starte hij als (mede)oprichter het kanaal Stuk TV waar hij zijn grote bekendheid mee heeft opgebouwd.

Inmiddels is deze talentvolle jongen niet alleen maar meer presentator van het super bekende YouTube kanaal Stuk TV. Inmiddels is Giel ook DJ (samen met de andere jongens van Stuk TV) en treden ze geregeld op met hun eigen shows, die helemaal door hun zelf vormgegeven worden.

Wie is Giel De Winter als kind

Inmiddels is de vrouw/vriendin van Giel de Winter bevallen van een kindje. Met dit nieuws kwam de Winter zelf naar buiten, terwijl de buitenwereld eigenlijk niet eens wist dat hij een relatie heeft. Dit houd de Winter helemaal buiten zijn online leven. Wat wat ons betreft ook het beste is voor de kleine.

Creatief Directeur Talpa Social

Inmiddels is Giel de Winter sinds 31 Oktober 2018 Creatief Directeur bij Talpa Social. Hier vallen alle YouTube kanalen die getekend zijn bij Talpa onder. Ook het YouTube kanaal Stuk TV valt inmiddels onder Talpa Social nadat John de Mol het bekende YouTube kanaal heeft overgekocht.

Veed Awards

In totaal heeft Giel De Winter 9 keer een VEED Award gewonnen, dit is een publieksprijs waar alle bekende YouTubers aan mee doen. Dit gebeurde in een periode van 2015 tot 2019.

Twee Miljoen Abonnees

Sinds november 2018 heeft het YouTube kanaal Stuk TV twee miljoen abonnees. En daardoor is er bijna niemand onder de jeugd meer te vinden die het bekende YouTube kanaal niet kent en nog nooit gekeken heeft.

Social Media Giel De Winter

Instagram
YouTube
Twitter