Wie is Kalvijn Kelvin Boerma

Wie is Kalvijn oftewel Kevin Boerma? Deze talentvolle YouTuber is geboren in Meedhuizen op 19 mei 1996.

Levensloop Kalvijn

In 2010 begon Kelvin met het maken van zijn eigen YouTube filmpjes. Dat deed hij op zijn eigen YouTube kanaal “TheKelVlog”. Dit is later aangepast naar Kalvijn. De video’s die hij op zijn YouTube kanaal zette bestonden vooral uit grappige video’s die als comedy bedoelt waren.

Uiteindelijk haalde de YouTuber in december 2018 de één miljoen abonnees.

Wie is Kalvijn

VEED Awards

Kelvin is ook één van de oprichters van de VEED Awards. Deze heeft hij samen opgericht met zijn goede vriend en mede YouTuber Peter de Harder en Mert Ugurdiken en producenten Omar Kbiri, Jacqueline Vizee en Viola Welling.

De naam VEED is ontstaan uit een samenvoeging van de twee woorden video en FEED. De eerste uitreiking was in 2015

Leeftijd Kalvijn

De Kelvin Boerma is geboren op 19 mei 1996, dat maakt Kalvijn jaar.

Kalvijn Vriendin

De vriendin van Kalvijn is Nina Warink. Hierboven staat ze beschreven als de vriendin van Kalvijn, maar Nina is veel meer als dat! Ze is namelijk ook acteur, heeft een succesvol eigen YouTube kanaal en doet het erg goed op haar eigen Instagram account. Met ruim 600.000 volgers op Instagram is Nina niet meer weg te denken uit het media landschap.

Nina Warink is geboren op 20 juli 1996, voor de oplettende lezer is dat precies 2 maanden en 1 dag na Kalvijn. Ze is geboren in het Groningse plaatsje Loppersum. Ze heeft jaren lang aan opera zingen gedaan en heeft een Conservatorium-achtergrond.

Kalvijn en Nina kennen elkaar van de middelbare school (in Groningen), toen Kelvin besloot om naar Amsterdam te verhuizen hebben de twee eerst nog een tijd een relatie op afstand gehad. Daarna is Nina ook naar Amsterdam gekomen.

Vermogen Kalvijn

We zijn allemaal benieuwd wat deze YouTuber per jaar verdient, er is uitgerekend dat zijn vermogen wordt geschat tussen de 110.000 en 661.000 euro per jaar. Een prima boterham! Maar we moeten natuurlijk niet vergeten dat het ook hard werken is en je een hoop vrijheden moet inleveren.