Wie is Don de Jong

Wie is Don de Jong, een vlogger die de laatste tijd enorm groeit door zijn dagelijkse vlogs. Zijn volledige naam is Don Siegfried Josephus de Jong en hij is geboren op 1 juli 1993.

Hij is geborgen en opgegroeid in Rijpwetering waar hij zijn jeugd als enigst kind doorbracht.

Behalen 1 miljoen abonnees

Op 12 maart 2021 behaalde Don zijn één miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal. (De 100k abonnees behaalde hij in 2016)

Het begin op YouTube

In het begin van zijn carrière op YouTube begon hij met het maken van Game video’s. Toen dit echter niet aansloeg is hij overgestapt op het maken van lifestyle video’s. Hij maakte bij het begin veel video’s over het schieten met een kruisboog en luchtbuks, de video’s stonden in het teken van humor en werden zeer goed bekeken. Er was geen vast ritme in het uploaden van zijn video’s daar wilde de YouTuber verandering in brengen.

Sinds november 2018 begon de YouTuber met dagelijks vloggen deze vlogs sloegen aan en zijn vrienden (en ouders) kregen hier ook een grote rol in. Dit resulteerde erin dat Don op 12 maart 2021 de 1 miljoen abonnees behaalde.

Wie is Don de Jong & liefde voor auto’s

Het mag geen geheim zijn dat de Jong een grote liefde heeft voor auto’s! Zijn eerste auto was dan ook een Audi A4. Echter leende Don deze auto uit aan een vriend toen hij op vakantie was, die hem vervolgens met lachgas op in de prak reed op de snelweg.

Hierna volgeden als tweede auto een Audi RS3 (die hij snel weer verkocht), een Audi RS6 en in 2020 een Lamborghini Hurucán Performante.