Enzo knol vraagt 10000 euro Tina Awards

Dit jaar waren er ook weer Tina Awards, iets dat normaal gebeurd met een heel groot festival in Duinrell werd nu gehouden voor een besloten groep. De presentatie werd gedaan door Brit Dekker, die toch even iets te veel haar mond voorbij heeft gepraat. Zo heeft Enzo knol vraagt 10000 euro aan Tina Awards om aanwezig te zijn!

De genomineerde van dit jaar voor Tofste YouTube held waren dit jaar niemand minder dan Enzo Knol, Gio, Kalvijn en de heren van Stuk TV. Tijdens de uitreiking waren zowel Enzo Knol als de heren van Stuk TV afwezig.

Reden dat Stuk TV er niet was: Opnames. Hierdoor konden ze niet aanwezig zijn, anders hadden ze er zeker geweest om deze grote prijs in ontvangst te nemen.

De Reden dat Enzo Knol niet aanwezig was, was toch wel wat meer opmerkelijk, hij wilde namelijk 10.000 euro hebben om aanwezig te zijn op de Tina Awards.

Tofste YouTube Held TinaTV
Bron: TinaTV YouTube

Enzo knol vraagt 10000 euro Tina Awards

Dat Enzo Knol dit bedrag heeft gevraagd was eigenlijk in vertrouwen tegen Brit Dekker vertelt. Echter gooide ze dit op het podium tijdens de uitreiking er gewoon uit! Via haar oortje kreeg ze direct te horen dat ze dit eigenlijk niet mocht zeggen. Vanuit Enzo Knol is er nog geen reactie gekomen op dit voorval.