Wie is Dutch Performante

Voor wie vraagt wie is Dutch Performante, zijn eigen naam is Chahid Charrak en hij is begin 30. Chahid is woonachtig in een dikke villa in Zeewolde. De prijs van deze villa is onbekend maar groot genoeg voor al zijn mooie auto’s.

Zes bedrijven Dutch Performante

In totaal heeft Chahid zes bedrijven (in de sanitair- en tegelbranche) waar de vier best lopende van zijn: Tegeldepot, Tegelensanitairmagazijn, Megadump en Badkamer Factory. Als we dan inzoomen op Tegeldepot draait dat bedrijf al een jaarlijkse omzet van 21 miljoen euro!

Wie is Dutch Performante

Begin van zijn onderneming

Toen Chahid nog maar 18 jaar was wilde hij direct al beginnen met ondernemen. Na even rond gekeken te hebben had een familielid net geïnvesteerd in een grote lading met tegels. Van zijn tot toen toe gespaarde geld kocht hij een deel van die tegels over en begon zijn eigen groothandel in tegels.

Hij kon dit allemaal niet in één keer betalen maar het terugbetalen ging sneller dan hij had gedacht: “Ik had niet genoeg geld om een zaak volledig zelf te beginnen, maar we hebben afgesproken dat de hele hal vol kon staan met badkamermeubels en tegels en ik op afbetaling alles terug kon betalen. Binnen een halfjaar had ik dit al terugbetaald. Het ging bizar snel. Het eerste jaar had ik al 600.000 euro omzet. Dit werd alleen maar meer. Ik leerde veel van de vragen van klanten.” [1]

Hoeveel geld heeft Dutch Performante

Over hoeveel geld hij precies heeft zegt hij niet zo veel, maar als we kijken naar een omzet voor Tegeldepot van 21 miljoen euro (2019) en dat hij nog 6 bedrijven heeft mag hij zeker niet klagen. Ook als we kijken naar dat hij net een Lamborghini Hurucan Performante ter waarde van ongeveer 320 duizend euro heeft gekocht.

Het vermogen dat Chahid heeft opgebouwd heeft hij helemaal zelf gedaan.

Van ondernemer naar Influencer

Dutch Performante is niet alleen maar een super goede ondernemer maar inmiddels ook een Influencer! Met al meer als 440.000 volgers op Instagram en ruim 351.000 abonnees op YouTube.