Wat verdient enzo Knol met Twitch

Je hebt je waarschijnlijk altijd al afgevraagd wat verdient Enzo Knol met Twitch. Naast dat hij heel populair is op YouTube doet de YouTuber het ook erg goed op Twitch. Door een datalek zijn de gegevens van alle YouTubers op het platvorm naar buiten gekomen.

In het overzicht hieronder zie je de inkomsten van 2019 tot heden van de 25 meest verdienende Nederlandse YouTubers op het platvorm.

Inkomsten 25 grootste Twitch Streamers

Wat verdient enzo Knol met Twitch
Bedragen in Dollars

Wat verdient enzo Knol met Twitch

Als we naar het overzicht hierboven kijken zien we dat Enzo Knol een bedrag van bijna 55.000 euro heeft verdient. De YouTuber begon met zijn Twitch begin van dit jaar. Een redelijk jaarsalaris dus en dan is het jaar nog niet eens voorbij!

In totaal gaat Enzo Knol ongeveer één keer per week live, lekker verdient dus!

Andere YouTubers

De meest verdiende YouTuber is Rick (Serpentgameplay) die al ruim 3 jaar actief is op het platvorm. met een totale inkomen van 169.000 Dollar. Tegen de Telegraaf zei Rick niet te weten of het bedrag precies klopt, omdat hij zijn boekhouding tijdens die opnames niet bij de hand had.

Ook gaf Rick aan dat andere YouTubers hun meeste geld verdienen door samenwerkingen dus de bedragen nog een stuk hoger zijn dan dat er in de tabel hierboven vermeld staat.

Milan Knol, de broer van Enzo Knol verdiende bijna 73.000 dollar. Dit zijn natuurlijk wel bruto bedragen, waar kosten en belasting nog van af gaan. Maar mocht je in de top 10 staan is het al mogelijk om te kunnen leven van het geld dat je verdient met Twitch (en dat nog zonder de samenwerkingen met bedrijven!) Mooie inkomstenbron dus!

Wat Enzo knol verdient met Twitch is zo wel een stuk duidelijker geworden… Hebben we gelijk een stukje meer inzichten gekregen in de inkomsten.