Enzo Knol Shorts

Enzo Knol Shorts, eindelijk durft Enzo Knol het aan! Een week geleden is hij van start gegaan met een speciaal kanaal waar hij Short video’s maakt.

Dit zijn video’s die soms maar enkele seconden duren, video’s van 12 seconden zijn hier geen uitzondering. Momenteel staan er vijf video’s online die een week geleden zijn geplaatst.

Volgers Short Kanaal Enzo Knol

Inmiddels heeft het Short kanaal van Enzo Knol al 43.000 volgers (Abonnees) en halen alle video’s ruim de 100.000 weergaven. De kortste video die momenteel op het kanaal staat heeft zelfs al bijna 700.000 weergaven, met een uur van 12 seconden.

Een week van stilte

Inmiddels is het al wel een week stil op het kanaal van Enzo Knol. Na de vijf video’s van vorige week zijn er geen nieuwe video’s meer online gekomen. Het is niet bekend waarom de meest bekende YouTuber van Nederland het kanaal niet verder oppakt momenteel.

Meest bekeken video

De meest bekeken video van 12 seconden lang (bijna 7 ton weergaven) gaat over een meisje dat Enzo Knol afwijst.

Enzo Knol Shorts

Reden van starten

Eén van de mogelijke redenen waarom de YouTuber na lang twijfelen (dat hij ook heeft uitgesproken in zijn vlogs) toch is gestart is misschien wel dat andere nu stukjes uit de vlogs van de YouTuber knippen en deze online gooien. Met deze actie neemt de YouTuber hierover de regie weer in eigen hand.