Ongeluk Jachtseizoen Stuk TV

Ongeluk Jachtseizoen Stuk TV. Tijdens de opnames voor het online programma Jachtseizoen is een ongeluk gebeurd.

Het ongeluk gebeurde bij de opnames afgelopen dinsdag bij de aflevering van Martin Garrix. Het zou gaan om een figurant die mee deed aan de uitzending. Het gebeurde buiten de opnames om. Wel werden de opnames voor de aflevering direct stilgelegd.

Het incicent

Het incident gebeurde buiten de opnames om, één van de figuranten viel namelijk van een loopbrug van ongeveer vier meter hoog af. De hulpdiensten (waaronder ook een traumahelikopter) waren snel ter plaatsen en hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is volgens de Telegraaf vervoerd met de traumahelikopter.

Ook liet het management weten dat na het gebeuren van het ongeval de opnames zijn stilgelegd en het afsluitende optreden van Martin Garrix niet meer plaatst gaat vinden.

Statement Stuk TV

In een statement van het Team Stuk TV valt te lezen: ‘Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij gisteren enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Het Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug. De hulpdiensten zijn onmiddellijk ter plaatse gekomen waarna het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis’

Ongeluk Jachtseizoen Stuk TV

Nieuw online seizoen

Het nieuwe seizoen van het Jachtseizoen is te zien vanaf midden November 2021 op het YouTube kanaal van Stuk TV. Dit sluit ongeveer aan als de TV uitzendingen zijn afgelopen.