Wie is Gio Giovanni Latooy

Gio Latooy is een Nederlandse vlogger op YouTube. Zijn eerste YouTube-video kwam online op 1 december 2012. En met al flink over de miljoen abonnees op zijn kanaal is deze jongen niet meer weg te denken uit de online wereld.

Giovanni Latooy is op 24 september 1998 geboren in Rotterdam.

GamePlayWorldXL

GamePlayWorldXL is de naam van het YouTube kanaal waar Gio mee begonnen is. De eerste video kwam op 1 december 2012 op het YouTube kanaal. Gio maakte toen game video’s en bij het begin ook nog zonder een camera die zijn gezicht vastlegde. De YouTuber haalde in augustus 2018 de 1 miljoen abonnees.

In 2015/2016 maakte Gio de overstap van zijn content. Hij besloot over te stappen naar lifestyle content. En de naam van zijn kanaal veranderde ook naar “Gio”.

De ouders van Gio zijn zelf ook aan het YouTube geslagen, in 2016 besloten hun ook een eigen kanaal te maken met de naam ‘De Latooys’. Hier kwamen vlogs op over het dagelijks leven van het gezin.

Wie is Gio

Relatie Gio

Van 2016 tot 2018 een relatie met Juultje Tieleman en in 2019 heeft hij een relatie gehad met Isha van Dijk. Momenteel is hij al weer een tijdje samen met Jade-Anna van Vliet. Echter is Jade-Anna minderjarig (16) en Gio is al 22 jaar. Hier is in de loop van de tijd flink wat kritiek op geweest.

Huis Gio Latooy

Op 19 oktober 2018 maakte Gio bekend dat hij een huis heeft gekocht in Rotterdam, met uitzicht op de Erasmusbrug. Het huis dat hij kocht in het centrum van Rotterdam had een waarde van 535.000 euro.

Na ongeveer 2 jaar verkocht Gio dit huis weer en kocht hij een huis in Krimpen aan de Lek (eind november 2020). Dit huis heeft een waarde van 1,2 miljoen euro. Dit is het huis waar de YouTuber momenteel ook in woont.

Project Gio

De YouTuber heeft ook zijn eigen film mogen maken, deze film had de naam Project Gio. In de film die op 29 november 2019 in première ging speelde ook zijn bekende vrienden en ouders/zus. De film is geregisseerd door Bas van Teylingen.