Bas Baas weer uploaden

Daar is hij ineens weer! Bas Baas is weer gaan uploaden… Na ruim 4 maanden van rust is Bas ineens weer op zijn eigen YouTube kanaal te zien. Maar zijn kijkers hebben nog al wat kritiek op zijn terugkomst op YouTube.

In zijn video legt hij uit waarom hij 4 maanden niets van zich heeft laten horen op YouTube. Ook heeft hij vier maanden geen uitleg gegeven waarom hij niets heeft laten horen en dat rekenen zijn kijkers hem ook erg aan.

Werk bij een bouwbedrijf

Bas heeft namelijk werk gevonden bij een bouwbedrijf. Sinds hij niet meer in de video’s van Enzo Knol zit zijn zijn views erg hard achteruit gegaan en kan Bas ook niet meer leven van zijn YouTube kanaal.

Daarnaast heeft Bas persoonlijke problemen gehad waar hij de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. Echter rekenen kijkers het hem wel aan dat hij daar niets over heeft gezegd.

Meest gelikte reactie onder de video

Het mag ook wel blijken uit de reacties onder de video. Maar als we kijken naar de meest gelikte reactie onder zijn video is dat een reactie van een jongen die best wel kwaad is op Bas.

Hij schrijft: “In tegenstelling tot de meesten hier ben je mijn vertrouwen kwijt. Heel leuk hoor deze super enthousiaste video waarin je wederom om ons begrip vraagt. Maar was het nu werkelijk zo veel moeite om je volgers wat te laten weten. Je kon wel leuke shorts posten op je Instagram dus slecht ging het niet met je. Je motto is: help een ander? Maar je negeerde keihard de bezorgdheid van je volgers. Ik heb geabonneerd maanden geleden en ga je ook niet meer volgen/kijken terwijl ik in het begin zeer positief was en ik denk dat ik niet de enige ben.”

Video’s van Bas

Bas wilt nog wel door gaan met YouTube, maar wel op momenten dat het hem uit gaat komen. Niet een vast schema of format. Hij wilt met zijn video’s ook mensen gaan helpen.