Don en Juultje zijn UIT ELKAAR

Don en Juultje zijn UIT ELKAAR! Op Instagram was het kijkers al een tijdje opgevallen dat er foto’s waren verwijderd waar ze samen op stonden. Dit is meestal wel een stap die je neemt als het niet goed gaat in de relatie.

Eerder liet Juultje al weten dat het niet zo goed ging met de relatie dat bleek uit dat ze storys maakte waarin ze aangaf zich niet lekker voelde afgelopen dagen.

In een video die ze eerder had gemaakt met Koen van de Bankzitters had ze ook al laten weten dat de relatie over was, tussen het praten door vertelt ze daar tegen Koen “Toen had ik nog een relatie” later is dit stuk uit de video geknipt. Beelden hiervan zijn nog wel te zien in de video van de YouTuber JustNicolas:

Don De Jong op Tinder

Het grotere bewijs kwam van JuiceChannel, op hun Instagram kwamen ze als eerste naar buiten dat Don de Jong weer op Tinder zit. Uit dit feit en de andere feiten die er momenteel al zijn kunnen we toch echt opmaken dat de relatie tussen de twee gedaan is!

Om ook nog even de optie uit de weg te gaan dat dit iemand anders is die als Don op Instagram zit, kijk even naar het vinkje achter de naam van Don, dit is toch het sluitende bewijs dat de relatie over is?

Ook heeft Don een week geleden met Mees Dix gebeld om hem te vertellen dat de relatie over is. Dat laat Juicechannel ook weten in een andere story. Hij zou ook gezegd hebben dat Juultje niet bij hem zou passen.

Bewijs Juicechannel__ Don de Jong