Koen en Juultje zijn uit elkaar

Koen en Juultje zijn uit elkaar dat laten de twee via Instagram weten. Juultje geeft aan dat ze het met een gebroken hart moet laten weten. Waarschijnlijk is het uitgegaan omdat de ambities van de twee niet meer op één lijn liggen.

Ze geven aan dat de ambities die ze voor de toekomst hebben heel erg ver uit elkaar liggen, waar de ene de wereld rond reizen als toekomst ziet ziet de andere carrière maken als toekomst. Een groot verschil en toch wel een probleem als je samen een toekomst wilt opbouwen.

Koen en Juultje zijn uit elkaar

Het bericht op Instagram kan al in zeer korte tijd op veel reacties rekenen. Inmiddels heeft het al bijna 5000 reacties in een dag tijd.

Reactie Koen

Koen laat in de reacties op de post van Juultje ook nog een aantal dingen weten, zo vraagt hij iedereen die een reactie geeft het netjes te laten houden. Uit zijn reactie is ook op te maken dat hij baalt dat hij de breuk behoud op Instagram moet zetten aangezien ze een publiek figuur zijn.

Dames en heren laten we het even netjes houden. Het is allemaal al kut genoeg dus op zich zijn sommige reacties niet nodig. Het is al klote dat we dit móéten delen. Maar dat is nou eenmaal wat er bij hoort als je een openbare relatie hebt. Prima dat iedereen een eigen mening heeft maar soms niet erg om dat lekker voor je te houden.

Instagram bericht

Zo laat Juultje het volgende op Instagram weten:

Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.

We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt.

We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt.

Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken 🫶

Liefs, Juul en Koen

Post op Instagram

De betreffende post op Instagram is hieronder ook te lezen: