Moeder Enzo Knol (Irma) en Gert uit elkaar!

De Moeder van Enzo Knol (Irma) en haar geliefde Gert zijn uit elkaar! Dat laat ze weten in de laatste video die online is gekomen.

Dit is iets dat al langer speelde, en voor de trouwe kijker was dit misschien ook wel te merken. Ze geeft in de video zelf aan dat “Dit de juiste beslissing is”.

Gert was al een ruimte tijd niet meer te zien in de Story’s van Irma. De enige plek waar hij nog wel was, was de boekpresentatie. Irma heeft in totaal ruim 10 jaar een relatie gehad met Gert. De relatie kende echter wel ups en downs.

Ze laat in haar laatste vlog weten dat ze inmiddels ook niet meer bij elkaar wonen. Wel zijn ze nog goede vrienden van elkaar.

Eerdere relatie

Eerder had Irma Knol al een relatie met iemand anders dit was Bert Erkelens. Dit heeft toen een vervelende afloop gehad die je mogelijk nog wel kent van de verhalen van Enzo en Milan. Bert is namelijk vertrokken en wilde daarna ook niets meer met de kinderen te maken hebben. Uiteindelijk hebben beide heren toen ook de achternaam van hun moeder aangenomen.

Dit hebben we ook al eerder uitgebreid uitgelegd op de pagina Wie is Enzo Knol.