Ruzie Jesse Hoefnagels en Dennis Schouten

Een flinke Ruzie Jesse Hoefnagels en Dennis Schouten! En wel over het hulpje van Sinterklaas! Waar de Kerstman HoHoHo zou zeggen op een dergelijke ruzie is deze omtrent het ‘donder gekleurde hulpje’ van de Sint toch losgebarsten.

En dat allemaal begon door onderstaande story die geplaatst is door Jesse Hoefnagels op Instagram. Hierin haalt Jesse Hoefnagels random uit naar Dennis Schouten omdat die als Hulp-piet zijn aflevering heeft gemaakt van Roddelpraat.

De gesprekken over Ruzie Jesse Hoefnagels en Dennis Schouten

Ruzie Jesse Hoefnagels en Dennis Schouten

Reactie Dennis Schouten

Hierin kon natuurlijk een reactie van Dennis Schouten niet achterblijven! Dennis nodige Jesse vervolgens uit om hier over te praten in de komende aflevering van Roddelpraat.

DM Dennis Schouten

Bekijk ook de nieuwe Poes van Jade!

En Dennis hoefde ook niet lang te wachten op een “Apart” antwoord van Jesse, waar niet heel veel uit blijkt buiten dat hij walgt op de manier waarop Schouten zijn programma Roddelpraat maakt met Jan Roos. Echter vindt Dennis zelf dat het antwoord van Jesse niet veel zegt en hem “Sprakeloos” maakt. Hij roemt Hoefnagels vooral om zijn “Goede Argumenten”!

Antwoord Jesse Hoefnagels

We zijn benieuwd wat het staartje van deze ruzie gaat zijn en wachten vooral met veel spanning de aflevering van Roddelpraat van a.s. woensdag af! Want oh hij komt hij komt…