Bas Baas stopt met YouTube!

Bas Baas stopt met YouTube! Bas Baas die bekend is geworden door de vlogs van Enzo Knol gaat nu al weer stoppen met zijn eigen YouTube kanaal. Na de “ruzie” die hij had met Enzo (waarna hij ook niet meer in de vlogs is gekomen) is Bas zelf verder gegaan op YouTube. Echter heeft hij nu al weer aan om er (voorlopig) mee te stoppen.

Zo Citeren we uit de video die de YouTuber op zijn account zet: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! … Dit betekent dat ik een pauze ga nemen van YouTube.” En: “Er zijn teveel dingen die mijn focus nodig hebben. Er speelt teveel in mijn hoofd.”

De YouTuber wilt niet aangeven wat de reden is dat het niet goed met hem gaat, in eerdere vlogs heeft hij wel wat dingen verteld waar hij mee zit. O.a. zouden er problemen zijn met zijn stiefvader en zou er een hoop gebeurd zijn in zijn jeugd.

Manager Bas Baas

De manager van Bas kan hem op dit moment ook niet bij staan, dat komt omdat die zijn rug op verschillende plekken heeft gebroken. En inmiddels hierdoor helemaal niets meer kan.

Bas geeft aan nog wel terug te komen op YouTube maar wanneer dit zal gebeurden zegt hij niet. Wij betwijfelen het. Zeker omdat zijn vlogs maar rond de 9.000 weergaven pakken… Terwijl de vlogs van zijn oude vriend vaak richting de miljoen gingen als hij er in mee speelde.

Bas Baas stopt met YouTube!

Inmiddels staat eind 2021 het YouTube kanaal van Bas Baas al weer een aantal maanden stil. Het is weer zo ver Bas Baas stopt met YouTube! Het is niet bekend of Bas dit binnenkort weer gaat oppakken.

Weer een video van Bas Baas

OP 6 november kwam er bij Bas weer een video online met daarin iets dat hij een lange tijd voor ons geheim heeft gehouden. In onderstaande video legt hij dit uit aan de kijker.