Dylan Haegens gaat GOUDEN playbuttom weggeven!

Nadat Dylan Haegens de 1 miljoen abonnees al eerder gehaald heeft op zijn hoofd kanaal wilt hij deze ook halen met zijn 2e kanaal met de naam TeamDylanHaegens. Tijdens het schrijven van dit bericht heeft het 2e account van Dylan 934.000 abonnees en is al hart onderweg naar de 1 miljoen.

Om kans te maken op deze mooie PlayButtom moet je het volgende doen: Reclame maken voor zijn YouTube kanaal! En daarmee samen met hem zorgen dat het kanaal de 1 miljoen abonnees haalt!

Nu snapt natuurlijk niemand waarom je een goeden playbuttom weg geeft, dit is zo iets moois en dat geeft Dylan Haegens dan toch niet weg? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Dylan heeft namelijk voor zijn hoofd kanaal per ongelijk twee keer een gouden playbuttom gehad!

Wil je kans maken op deze Playbuttom? Promoot dan het tweede YouTube kanaal van Dylan en wieweet win je hem!

Hoofdkanaal

Op zijn hoofdkanaal heeft Dylan al een geruime tijd de 1 miljoen abonnees en draait daarmee mee aan de top van de Nederlandse YouTubers! Nu ook zijn tweede kanaal de 1 miljoen volgers kan halen heeft hij straks twee kanalen die mee draaien aan de top van de Nederlandse YouTube kanalen.