Chahid Charrak Vermogen 2021

Chahid Charrak Vermogen. Chahid is een ondernemer in hart en nieren die het ook goed doet op het internet als Influencer. Hier gaat de succesvolle ondernemer door het leven als Dutch Perfomante.

Dutch Perfomante vermogen

Het vermogen van deze bekende Nederlander komt uit zijn 6 bedrijven. Deze bedrijven heeft hij allemaal in de sanitair en tegelbranche. Hier is hij één van de grootste spelers in Nederland.

Bedrijven van Chahid Charrak

De bedrijven die hij bezit zijn: Tegeldepot, Tegelensanitairmagazijn, Megadump en Badkamer Factory. Waarbij Megadump 3 verschillende vestigingen heeft.

Zijn grootste bedrijf is Tegeldepot, dit is ook het bedrijf waar het allemaal mee begonnen is. In 2019 heeft dit bedrijf een omzet gehad van 21 miljoen euro. Wat super knap is dat hij dit op jonge leeftijd (als 29 jarige in 2019) voor elkaar heeft gekregen.

Chahid Charrak Vermogen
Bron: Instagram Chahid

Bekendheid & Chahid Charrak Vermogen

Naast dat deze jonge ondernemer het zo goed doet met zijn bedrijven is hij ook aardig aan de weg aan het timmeren op het online gebied. Zo heeft hij inmiddels 470.000 volgers op Instagram en 315.000 volgers op YouTube. Naast zijn succesvolle goed verdienende ondernemingen verdient hij ook een goed zakcentje bij met zijn online leven.

Luxe leven

De online ondernemer en badkamer handelaar hoeft zeker niet te klagen. Zo kocht hij recent nog een Lamborghini Hurucan Performante. Deze auto heeft maar liefst 610PK! Deze auto’s zijn te koop voor een bedrag van ongeveer 320.000 euro.

Ook woont de YouTuber in een super groot vrijstaand huis, waar deze auto en de andere auto’s van het gezin met alle ruimte kunnen staan. Het huis van de YouTuber staat in Zeewolde.