Hoe is SQUID GAME gemaakt 2021?

Hoe is SQUID GAME gemaakt? Een vraag die bij ons op de redactie ook rond is gegaan. Laten we op onderzoek uitgaan! Er moeten online toch wel beelden te vinden zijn hoe ze deze zeer populaire film gemaakt hebben?

Wat is SQUID GAME?

SQUID GAME is een serie dat op Netfix is gekomen. In de serie komen allemaal arme mensen met schulden bij elkaar om oude kinderspelletjes te spelen. Vallen ze af tijdens deze spelletjes? Dan ga je dood! En dat gaat er ook niet heel zachtzinnig aan toe! De gene die uiteindelijk overblijft krijgt een x bedrag mee naar huis (en is dus van zijn/haar schulden af).

De schrijver van SQUID GAME

Een serie die door een man is geschreven in Zuid Korea, toen hij het script af had wilde niemand het verfilmen. Na een tijd geprobeerd te hebben om de serie aan de man te brengen lukte het hem zelfs niet meer om rond te komen. Uiteindelijk moest hij zelfs zijn laptop (waar hij het script op gemaakt heeft) verkopen om geld te krijgen voor eten.

Je ziet maar hoe het uiteindelijk toch een mega succes is geworden! En er is zelfs een deel 2 op komst! Iets dat hij vooraf niet heeft durven dromen!

SQUID GAME Making off
Bron: Stream Wars & Netflix

Hoe is SQUID GAME gemaakt Backstage

Hieronder zie je een video met een samenvatting van 4:43 minuten over hoe SQUID GAME is gemaakt! Zeer interessant hoe ze dit hebben aangepakt!

De serie zit grafisch echt goed in elkaar, en dit roept bij veel mensen de vraag op hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, zit het nou echt op een eiland? Hoe zit de studio in elkaar? Maar hoe zorgen ze ook dat de wonden van de deelnemers er in de juiste volgorde goed uit blijven zien? Dit bracht ons bij de vraag Hoe is SQUID GAME gemaakt? Al deze vragen worden beantwoord in onderstaande video!

De video heeft inmiddels al 2,6 miljoen weergaven, de video hieronder waar wat meer wordt ingegaan op de hele opnames heeft zelfs al 9 miljoen weergaven! Ook dit geeft maar weer aan wat voor succes deze serie is!

Hele Backstage video

De video hierboven is een samenvatting van de hele video over de Making-off, wil je er dieper op in gaan? Echt alles zien dan moet je zeker de video die hieronder staat kijken, hier zie je uitgebreider hoe alles er aan toe is gegaan. Zeker een kijktip als je een keer 13 minuutjes over hebt! Nu is ook de vraag opgelost en heb je de vraag: Hoe is SQUID GAME gemaakt? Niet meer!

Carnaval 2022 Squid Game kleding

Het zal aardig blauw en roze kleuren komende carnaval! Want er is nu al een heuse run op de kleiding van Squid Game! Waarschijnlijk loopt bijna iedereen dit jaar er bij als een deelnemer of crew lid van deze bekende serie.

Een tip van de redactie is om je in het Roze te steken! De kans dat deelnemers overleiden is namelijk een stuk kleiner dan deelnemers. Al moet je nog wel een manier verzinnen om je gezicht niet te laten zien tijdens het bierdrinken. Want zien ze je gezicht? Dan ben je af! Dood en klaar!

SquidGame
Bron: Netflix

Basischolen

Ook voor de kleine kinderen onder ons is de game niet onopgemerkt gebleven! Er zijn zelfs al scholen in de hele wereld (en zeker ook in Nederland) die oproepen aan de ouders om de (veel al kleine) kinderen niet naar de serie te laten kijken.

Op veel basisscholen worden de spelletjes namelijk al nagedaan! En dit kan grote vechtpartijen tot gevolg hebben! Zo zie je maar wat een serie die ineens super populair wordt en record na record breekt te weeg kan brengen!