Chahid Charrak Vermogen 2022

Het Chahid Charrak Vermogen 2022, hoeveel vermogen heeft deze zeer bekende ondernemer momenteel? We zochten alles uit rond Chahid Charrak.

Chahid Charrak Vermogen 2022

Chahid die online vooral bekend staat als Dutch Performante heeft zijn eigen bedrijf in badkamertegels, binnen nog geen 10 jaar is hij multimiljonair en heeft hij 6 verschillende bedrijven en ruim 100 man personeel voor zich werken.

De dagen die Chahid maakt zijn wel anders dan de gemiddelde ondernemer met zoveel zaken. Buiten het werken aan zijn bedrijven (mails lezen & beantwoorden, facturen checken, e.d.) doet de bekende ondernemer ook veel op online gebied.

Zo liet hij ook weten bij De Stentor. ,,Straks ga ik met Don de Jong (een YouTuber met bijna één miljoen abonnees, red.) voor een video een ballenbak achterin een busje maken. In de avond ga ik in mijn auto rijden met een jongen die niet lang meer te leven heeft. Ik doe wel bijzondere dingen, ja”, zegt Chahid tegen De Stentor.

Chahid Charrak auto
Bron: Instagram Chahid

Het begin van Chahid zijn bedrijf

Chahid is op zijn 14e gestopt met school (na zijn basisschool tijd red.) en toen gaan werken in een pallet handel, hier heeft hij hard leren werken en ondernemen.

Voor dat bedrijf is hij gaan werken in Litouwen, hier heeft hij ook veel geld kunnen sparen. Toen hij 18 jaar was kwam hij terug in Nederland. Zijn stiefvader verdiende toen veel geld met sanitaire tegels. Chahid is toen naar zijn stiefvader toe gegaan en heeft gezegd dat hij graag ook een eigen zaak wilde beginnen.

In Tiel was toen een groothandel in tegels, dit bedrijf gaf hem aan dat er echt een gat in de markt zat als hij in Tiel zou beginnen met verkopen aan particulieren.

Aan het begin had hij niet genoeg vermogen om alles zelf te kunnen betalen, hij had afgesproken een hele hal vol te kunnen zetten met tegels. Binnen een half jaar had hij deze hele hal al afbetaald. In het eerste jaar zette hij al 600.000 euro om.

Het eerste jaar was een vrij heftig jaar, ,,Van mijn laatste 2.900 euro heb ik een Peugeot 205 gekocht. Ik sliep in de keuken bij de bedrijfshal, sportte bij de sportschool op de hoek om te kunnen douchen en at magnetronmaaltijden. Ik was 66 kilo toen ik begon. Binnen een jaar was ik 98 kilo.”.

Eerste twee jaar van zijn onderneming

De eerste twee jaar waren heel zwaar. Chahid werkte namelijk van 9 tot 21 uur, ging bij alle klanten langs om tegels te brengen. Het was wel erg fijn als hij (met zijn mobiele pinautomaat) geld ontving van klanten. Dit gaf hem echt een heel goed gevoel.

Na twee jaar zijn onderneming (en er gewoond te hebben) ontmoete hij zijn huidige vrouw, hij huurde daarna een huisje dicht bij zijn zaak.

De villa van Chahid

Het huis waar Chahid in woont is speciaal voor hem gemaakt (op maat). Helemaal naar zijn eigen wens & vaak te zien in video’s. Enzo Knol is ook vaak te vinden in het huis van Chahid, in de vlogs is het huis van de jonge ondernemer dan ook goed te zien. Een huis voorzien van een mega grote keuken, binnenzwembad en nog veel meer luxe!

De vrouw van Chahid

De vrouw van Chahid vindt het allemaal prima wat hij doet, hij is veel van huis weg, maar dat was hij vroeger ook. Alleen de dingen die hij doet zijn momenteel wat veranderd. De vrouw van Chahid (Samantha Red.) hoeft zelf niet zo graag in de media belangstelling te staan.

Bedrijf van zijn stiefvader

De stiefvader van Chahid had ook een eigen onderneming in Dalen. Echter had het personeel het niet zo goed met hem voor, het personeel stal van hem en de zaak ging bijna Failliet. Chahid heeft zijn vader geld geleend en kreeg daarvoor de helft van de aandelen terug. Hij heeft ook een ton geïnvesteerd in de showroom en binnen een half jaar liep het bedrijf weer goed.

Chahid heeft in nog meer andere bedrijven geïnvesteerd, andere ondernemers kwamen ook naar hem toe of hij een (deel) van het bedrijf wilde overnemen. Vaak ging dit goed maar in Enschede is een winkel een keer failliet gegaan. Volgens Chahid hoort dit ook bij ondernemen.

Bekendheid & Chahid Charrak Vermogen

Naast dat deze jonge ondernemer het zo goed doet met zijn bedrijven is hij ook aardig aan de weg aan het timmeren op het online gebied. Zo heeft hij inmiddels 470.000 volgers op Instagram en 315.000 volgers op YouTube. Naast zijn succesvolle goed verdienende ondernemingen verdient hij ook een goed zakcentje bij met zijn online leven.

Veel gestelde vragen

Heeft Chahid Charrak zijn school afgemaakt?

Nee, na zijn basisschool is hij gestopt met school, toen is hij gaan werken bij een pallethandel in Litouwen. Op zijn 18e jaar was hij terug in Nederland met een zak geld. Hier is hij toen gestart met zijn Tegeldepot.

Hoeveel bedrijven heeft Chahid Charrak?

Op dit moment heeft hij 6 bedrijven en ongeveer 100 man personeel in dienst.