Roddelpraat krijgt straf van YouTube

Roddelpraat krijgt straf van YouTube, laat Roddelpraat weten op Instagram. Volgens YouTube hebben ze zich schuldig gemaakt aan Cyberpesten. Roddelpraat kan hierdoor één week niet uploaden. Daarom komt er aanstaande woensdag geen video op het YouTube kanaal.

Beroep aangetekend

Roddelpraat het er echter niet bij zitten en is in beroep gegaan tegen deze aanklacht. Roddelpraat gaat wel de extra uitzending door laten gaan die ze op hun tweede kanaal hebben staan. Echter is deze wel alleen te zien voor donateurs. Als je geen donateur bent is er deze week geen uitzending.

Roddelpraat krijgt straf

Enzo Knol haalt video offline

Eerder heeft Enzo Knol ook al een video offline gehaald van Roddelpraat, dit deed hij omdat ze zijn video content hebben gebruikt.

Kanaal offline halen

De waarschuwing die ze hebben gekregen is een “Kanaal waarschuwing”. Hier kun je er maximaal drie van krijgen. Bij een tweede waarschuwing kun je twee weken (14 dagen) niet uploaden en bij een derde wordt je account verwijderd. Een accountwaarschuwing blijft 90 dagen in je account staan.

Roddelpraat krijgt straf

Het is nog onbekend wat de reactie van YouTube is op het beroep van Roddelpraat op deze waarschuwing. Zodra daar meer informatie over is melden we het op Instagram!