Is de content van Kriekel echt?

Is de content van Kriekel echt? Deze vraag heb je je zelf waarschijnlijk wel gesteld bij het zien van de content van dit kanaal.

Het kanaal Kriekel was een half jaar geleden nog door bijna niemand gekend en ineens popt het op en staan de video’s van dit kanaal weken achter elkaar in Trending YouTube. Toen wij vandaag keken stond de auto weggeven video op 2 in trending en op 7 in trending de “Open de kluis en win een Iphone” video. Soms staan ze zelfs hoger dan Stuk TV.

Alle video’s die deze YouTuber met de naam Sam maakt gaan viral, lopen allemaal richting de half miljoen views en komen trending.

De content van dit kanaal is ook nog eens echt! Dit hebben we uit eigen onderzoek en leggen hieronder ons onderzoek uit.

Auto weggegeven

Auto weggegeven
Bron: YouTube Kriekel

In een recente video van het YouTube kanaal Kriekel geven ze een auto weg, maar hebben ze dit echt gedaan of is het alleen een stunt voor views? Is de content van Kriekel echt? We doken hier ook dieper in door met veel zoekwerk het kenteken van de auto te achterhalen. En wat blijkt? De auto is net voor het online komen van de video overgeschreven op een andere naam.

Natuurlijk kunnen wij de naam van de huidige ten naam gestelde niet zien, maar het zou dus kunnen kloppen dat de auto echt is weggegeven.

Andere deelnemers

We hebben ook een aantal andere deelnemers benaderd, via via kwamen we bij hun Instagram en vroegen we of ze de prijzen ook echt mochten houden, van de vier mensen die terug reageerde mocht iedereen/haar prijs houden.

Deelnemers aan video’s

De deelnemers aan deze video’s zijn random abonnees, als je op dit kanaal abonneert maak je zomaar kans om een keer mee te doen in één van de video’s. Maar ook tijdens hun bekende Bingo video’s kan je prijzen verdienen als je bent geabonneerd. Zo heeft hij al meerdere keren geld weggegeven aan mensen die geabonneerd zijn op het kanaal.

Auto video

Andere veel gestelde vragen

Wie zitten er achter Kriekel?

Het YouTube kanaal staat onder leiding van Sam, Sam is de hoofd presentator. De andere presentator is Floris

Hoe is Kriekel groot geworden?

Dit hebben ze gedaan door goede content te maken, aan het begin zijn ze groot geworden door “50.000 x Royalistic” te zeggen, daarnaast hebben ze 50 bekende YouTubers een Box gegeven (en later ook bekende Nederlanders)

Hoe kan je meedoen aan Kriekel?

Dat kan je doen door te abonneren op het YouTube kanaal. Het kan dan zomaar zijn dat je door het team wordt benaderd of de jongens tegen het lijf loopt en prijzen wint omdat je bent geabonneerd.