Mr Beast haalt 100 miljoen Abonnees!

Mr Beast haalt 100 miljoen Abonnees! Een mijlpaal die hij gister avond (Nederlandse tijd) heeft gehaald! Een mijlpaal waar hij al een tijd naar uit keek! Eerst had hij in gedachten dat dit ongeveer volgende week zou gaan gebeuren, hier had hij ook al een speciale video voor opgenomen die hij daarna online wilde zetten. Echter haalde hij het deze week al.

Ruim 1 miljoen kijkers

Tijdens de livestream waar hij de 100 miljoen abonnees heeft gehaald keken ook nog één miljoen mensen mee! Deze waren er allemaal getuigen van dat Mr Beast zijn 100 miljoen abonnees haalde.

Nadat dit gehaald was ging het snel, al snel kwamen er nog 100.000 abonnees bij, dit kwam ook omdat net voor dat Mr Beast de 100 miljoen abonnees haalde een grote groep hem wilde ’trollen’ door hun abonnement op het kanaal op te zeggen. Niet veel later haalde hij de 100 miljoen alsnog!

100 miljoen Special

Mr Beast gaat ook een 100 miljoen Special online zetten, dit wilde hij gelijk doen met de 100 miljoen abonnees (de video is al reeds opgenomen) maar helaas gaat het hem niet lukken deze video deze week al online te zeggen.

In deze video heeft hij 100 abonnees opdrachten gegeven gaf hij aan in de livestream, wat de video precies inhoudt zien we komende week!