Mr Beast geeft kijkje in zijn studio

Mr Beast geeft kijkje in zijn studio, en dat niet alleen maar ook een kijkje in zijn hele leven! Wist je bijvoorbeeld dat Mr Beast echt leeft voor YouTube en het maken van de meest vette content! Zo woont hij bijvoorbeeld op zijn kantoor!

Niet veel mensen krijgen toegang tot zijn enorme loods waar hij zijn video’s opneemt, maar voor YouTuber Mrwhosetheboss gingen de deuren voor één keer open en liet Mr Beast zien waar hij zijn video’s mee maakt!

Zo laat hij zijn slaapkamer zien, en zijn ochtend routine (tot de verwarmde wc-bril aan toe).

Camera collectie

Alle camera’s die Mr Beast gebruikt heeft hij zelf gekocht, in zijn opslag liggen ruim 100 vlogcamera’s. Daarnaast hebben ze 26 Sony fs-5s camera’s (die ruim $ 6000 kosten per stuk), verschillende camera systemen waarbij ze de deelnemers in de gaten kunnen houden (remote camera’s). De camera’s die hij gebruikt hebben een waarde van RUIM 1 miljoen euro! En dat allemaal om de beste kwaliteit neer te kunnen zetten!

Volledige rondleiding door de loods

Je krijgt in de video op het kanaal van Mrwhosetheboss echt alles te zien, van de ruimtes waar de edit wordt gedaan, tot de ruimtes waar de video ideeën worden opgedaan. Ook lopen ze een rondje op alle sets die momenteel nog in de studio staan.

100 dagen in een rode cirkel

Momenteel wordt er ook een video opgenomen van iemand die 100 dagen in een rode cirkel moet blijven, bij dit huis nemen ze ook een kijkje. In deze rode cirkel is een huis gebouwd waar iemand woont die 100 dagen die grote cirkel niet uit mag. Deze video zal (mogelijk) later dit jaar op het kanaal verschijnen.

100 Miljoen abonnees

Nog niet zo heel lang geleden heeft MR Beast de 100 miljoen abonnees gehaald. Een enorme mijlpaal waar hij zijn hele leven al een hele tijd op inricht, met wonen op kantoor, iedere dag druk bezig zijn met het bedenken en maken van de nieuwste en beste content, er komt echt veel meer bij een video van Mr Beast kijken dan je zult denken.

De rondleiding

Hieronder staat de video van de rondleiding op het kantoor (en de loods) van Mr Beast. Ook nemen ze een kijkje in de oude loods die hij nog steeds in zijn bezit heeft. Je mond valt waarschijnlijk open als je de counter (geld) in de linker bovenhoek ziet oplopen tijdens deze video… Wat een geld, maar vooral wat een passie kan iemand hebben in het maken van zijn content!