YouTuber Tigootje Overleden (op 20 jarige leeftijd)

YouTuber Tigootje Overleden en dat op 20 jarige leeftijd. Afgelopen zondag heeft de YouTuber een eenzijdig ongeval gekregen tijdens een autorit. Dit ongeval was eenzijdig en naar verwachting van de politie was er geen andere auto bij betrokken.

De YouTuber die bekend was om zijn video’s die altijd vol energie zaten, grappen altijd uit onverwachte hoek kwamen en een positieve insteek hadden sloegen goed aan bij zijn doelgroep. Zijn video’s bestonden vooral uit Parodies op nummers, overnachten in een trampoline park een serie waarin hij andere bekende YouTubers “ontvoerde” en die zichzelf alleen konden bevrijden als ze het leukste en grappigste verhaal konden vertellen over een bepaald onderwerp.

Foto Instagram Tigootje

Op zijn eigen Instagram is maandag avond een post online gekomen, een zwart wit foto die door zijn ouders is geplaatst met als tekst “Zo intens verdrietig, onze lieve zoon Tigo is omgekomen bij een auto ongeluk, niet te bevatten !! LOVE YOU ❤️” Op de foto staat ook nog de tekst “Veel te jong, we missen je xx” en de datum waarop hij is geboren en overleden.

Hartverwarmende reacties Instagram

De reacties onder de video zijn hartverwarmend en komen van zowat heel bekend Nederland (op het gebied van YouTube maar vooral ook van kijkers en vrienden). Binnen enkele uren stonden er al 1000+ reacties onder de foto.

Zo meld Vogeljongen onder de post: “Oh man, Tigo wat zal ik je missen. Ik hou van je man ❤️😭” Deze YouTuber heeft een aantal video’s gemaakt met Tigo waaronder een ontvoering video. Deze video is op het kanaal van Tigo ruim 188.000 x bekeken.

wolliewohl_junior Reageerde ook op deze post met “Lieve ouders, tigo heeft mij sinds jonge leeftijd geïnspireerd als mens en als maker. Hij was er voor me als ik het moeilijk had. Ik mis je tigo. ❤️”. Deze YouTuber heeft ook goede herinneringen aan Tigo en kon altijd op hem bouwen wanneer hij het nodig had.

Ook MarkBenIk reageerde onder zijn berichten, deze YouTuber was ook betrokken bij een aantal van zijn series blijkt uit de tags die hij gekregen heeft in de Post van o.a. Vogeljongen over Tigo.

Het is goed te zien hoeveel liefde er nu over Tigo heen komt.

Uitvaart Tigootje

De locatie, tijd en dag van de uitvaart komt niet naar buiten, om een grote toeloop te voorkomen, wel is er bekend dat er veel YouTubers die hem kende een erehaag gaan vormen voor het uitvaartcentrum waar de uitvaart plaats gaat vinden.

Meest bekeken video

De meest bekeken video is zijn Parodie op de video van Bram Krikke en Stefan de Vries. “Kroket Maximaal” heet deze video en heeft ruim 610.000 weergaven.