Enzoknol2 weer van start!

EnzoKnol2 het Tweede YouTube kanaal van Enzo Knol heeft weer nieuw leven gekregen! Na een stilte van ruim acht maanden zijn er weer video’s op het tweede YouTube kanaal van Enzo gekomen!

Enzo gaat iedere dag om 17:00 uur hier een nieuwe video op uploaden. Na een hele tijd weg geweest te zijn van dit kanaal gaat hij het weer opnieuw proberen. En inmiddels zijn er ook al drie video’s van online gekomen!

De games die Enzo speelt

De eerste drie video’s zijn Fifa 22, Sims4 en Rocket League. Deze games speelt Enzo allemaal door elkaar heen waardoor er voor iedereen wel iets is dat hij/zij leuk vindt om naar te kijken.

Als we ook kijken naar eerdere video’s die hij gemaakt heeft (8 maanden geleden) zien we ook veel variatie in Games, het is dus niet zo dat je perse van Minecraft moet houden omdat hij dat alleen maar doet, hij speelt gewoon van alles!

Mogelijk dat dat ook de kracht is van zijn YouTube kanaal.

Bekijk ook het artikel over de Kinderwens van Enzo en Myron.

Groot game kanaal

Het Gamekanaal is ook erg groot, met maar liefst 723.000 abonnees tijdens het schrijven van dit artikel! Waar de video’s vroeger altijd dicht tegen de miljoen views aan zaten, blijft dit nu nog even uit. Maar natuurlijk moet iedereen zijn Enzo Knol zijn tweede YouTube kanaal weer zien te vinden.