Myron Koops Eerste eigen video

Myron Koops heeft haar Eerste eigen video opgenomen! Myron (ook wel bekend als de vriendin van Enzo Knol) heeft haar eerste eigen video opgenomen op het YouTube kanaal EnzoKnol2.

De video die ze heeft opgenomen is een video dat ze het spel Sims4 speelt. Ze laat in deze video het nieuwe huis in Soesterberg zien aan de kijkers.

Myron Koops Eerste eigen video

Als we de titel mogen geloven waarin staat “Eigen serie” komen er nog veel meer video’s aan in de toekomst! In de video is Enzo ook nog even kort te zien en legt hij uit dat ze erg zenuwachtig was om haar eerste video te maken op het zeer populaire kanaal van Enzo.

Enzo Weer begonnen met Uploaden

Eerder hebben we al een artikel gemaakt over dat Enzo weer was begonnen met het uploaden van video’s op het YouTube kanaal EnzoKnol2. Maar daar is nu dus ook nog het nieuws bij gekomen over dat Myron hier zelf ook een bijdrage aan gaat leveren!

Mogelijk dat hij dit kanaal samen met andere gaat doen (maar dat is nu nog een speculatie) dit ook omdat Enzo erg druk is met zijn Twitch kanaal dat hij sinds dit jaar heeft.